xEemiLLa..


kt cnIe akU nK stoRy sket bnDA yg plinG bsAr yG penAh jD dLAm iDop akU slAma 18 thUn akU berNyawa..sTorY nie agAk pNJAng lAa..kLAu rjIn bcA la smPAi abIS tawUk..he2..soAl aTie dAn peraSaan..=)..hMmM..6juN20o6..2larh tarIkh perMulaAn nY..tarIkh 2 lArh Yg meMUlaKAn seGAla nY..tarIkh akU kNAl ngAn seoRAng gIrL niE..nEm nOrA..tEtiBA jerK wakTu akU banGun dAri tDo N seE mY nseT tHen dA 1mssage.."hYe,ngaH watPe?cbOq kerk?"pliK gAk la kaN kOZ akU xtAwuk lgSunG sape yG anTA mssage 2..hu2..stlAh bbeRApa mSg..lazlY dia nGAku yG neM dIA fatIn fiQAh..hU2..tp kAn akU stIll xcYA n decidE nK tnYA seoRAng kWn prEmpuAn akU..kWn akU cKp 2 bKAn nY faTin fiqAh tP nur f_ti_ nab_ll_..hah?siapAkaH itU?hu2..akU btOl2 xtawuK sapA dAk pMpuaN 2..hMmm.sO koMpius..=((..uTk kepAstiaN..aKu tNYa lA sma kgKwn akU..diOWg jUZ ktawA ntHEn ckP 2 la anAk ibrAhim!!aKu trOS tgamAm kOZ aKu mMg xbaJet lgSong Yg gIRl 2 mSSAge sama aKu..aKu tGk Dia jUZ sekaLi jerk..2pOWn tYme oNDAwaY nK g bgkEL kH..kT tGgA f2..haHaha..stLAh lMA msSAge..diA dA tnYA akU samAda akU da KApel kE blOm..hMmM..aGAk ssAh uTk mnjAWAb nY..kOZ klAU akU ckP blOm kapel..nNti msTi diA bajet akU xlaKu..hak2..sO,aKu pOWn cKp la yG akU da kapEl..ngAn daK pmpUAn dAri negeri laEn..he2.pasTue kAn..diA poWn ngAku yG diA powN trUt serTA dAh dA bOy..=))..acT aKu agAk kcEWA lA kOZ diA ckP mcm 2..ntHen akU trOZ traNg n ckp yG akU bohOng anD akU stIll single..hu2..taNpa di dUga diA pown sAma ugAk bohOng..hahaha..mCm citA p rAmleE la plAk..he2..hMmm..lma kelamaAN aKu sdaR yG akU dA rsA smetHIng yG berlaKu dLm diRi akU nie..aKu dA mulA sYg kAN noRA..=))..aKu poWn kapEl nGAn nORa..mcM miMpi jerk..=D..paS 2 blaN kaPEl ngAn dIA kn..aKu dA waT smethINg Yg gla2 kT dia tawUk..he2..aKu nie nkAl sKEt..skEt jerK lA..hahaha..aKu sloNGkaR bEG dIA wKtu dIA g mkMAl kOWt..ntHEn akU amBIk nseT diA..haHAha..dGn niAt nK grAw jeLA..=D..paStue kAn akU msoK kN nseT dIA dLm koTAk pAku yG akU jmPA kt blkg klaZ akU..trOk nY akU..hehehe..nO laRh..pasTu akU kci blk la kT diA..mlalui kwn kRib nORa lG..malAng tdAk berbaU..nORA trOS tmpaR mukA kwn bAek dIA 2..koZ igt kWn nY 2 jUZ nK takot2 kn diA psaL nset dIA dA xDA dlM beg nY..kciAn kO amI!!iM sO soRry..hak3..aKu dA muLA gelabAh kOZ dpN matA akU nORa mnAmpaR beliaU..hu2..takOWt sie!!=((..aKu nk g xplAin toO noRA saL haL 2..tp wkToO 2 rmAi sgT org..sO..aKu tGgu pAsS bLk skOol lArh..hmMm..3jAm aKu tGgu dLm klAs dIA lAzly noRA bRu mnCOl..rupA2 nY dIA bRu bLk dAri suMmit..ish3..=P..aKu mnATk mAap saL pA yG blaKu..nTHeN sHE sAid N.M..aKu dA mulA kmbAli senYum..weE!sblOm akU chOw..dIA nK kCi aKU adiAh..wallet..hMmm..tP akU xambIk poWn waLlet 2..aKu nK tnJok gntLe laRh knon..nTAh paPe la akU nie..nK jD kN criTA..ujAn lak yG mncURAh..dGn atIE yG sukA glerr2..aKu mndI ujAn dGn my pREp shiRt dGn mY beZ fwENS..aliF..winK!!akHir tHun 2o06..aku tlAh mencHEwiE kN diri ku ngAn mngikuti lwAtan bdak klAz laEn..kLAz 2 IR..=D..aKu g 2 poWn kOZ sbB noRA la..hehehe..firZe tYme dAte tawUk!!=D..aGAk sgAn lA kuAr nGAn noRA waT kalIe ptaMA..mkAn kT kdAi mamak..hahaha..paStue kn..trkanToi lAk nGAn mY ustAz..adoI2..nsiB bdAn..nsib lA ustAz xbYk ckP..tQ usTAz sidQi!!sbLom aKu cHow..aKu da kCi adIAh kt mY syG..tedDy beAr..wlaupOwn xseberApa pmberIAn Ku..akU nk diA tawuK yG akU cuBA yG trbaek utk lihAt diA trsenYUm..wktOo lwaTAn 2 firZe tyMe aKu naek rolleR cosTer..yeRRla..aKu nie pnAkot skEt..wktoO g ngan fmly msti aku trik diRi kLAu bab2 rolleR nie..he2..tetiba jeRk wKtoO lwtan toO aKu jD semanGAt trlebeyH..mnA x nY..aWek ajAk ddUk sblaH siE!hehehe..besh sGt wakToO 2..bhagIA sGt d rSA..cheWAh!hak3..Aku nGAn nOra PowN dA muLA koLLinG2..besH sgT dgR sowE diA..sO sweEt..i likE..penAh aku JAnji nGAn dIA Yg akU xkAn cArie pMpuAn laEn sMPAi aKu mati..aKu nK diA jeRk pMpuAn dlm iDop aKu..plihAn Yg terAkhIr..diA pOWn ckP yG jKA dIA xdPt aKu atAupun aKu DAh xDA..diA mmg xnk caRie laKi laen..biAr la ibu nY yG decIDe bAb2 laKi laen uTk diri nY..sjOk sGt atIe akU mndENGAr kaTA2 diA 2..tAnpa dI duGA..noRA tlAh gTAw smEthIng kAt aKu..yg eX diA mnTAk utk kapel blk..aKu agAk trkejOt sGt..tp akU gtAw yG aku nK diA kapel nGAn eX dIA kOZ akU xpeRfect utK dIA..smBil dIA mnanGIS ntHen gtAw akU yG diA trIma Aku apA adA ny..hanYA ALLAH jerk yg tawuk prasaan aku wktoo 2..mCm mnA skAlie poWN diA ttAp aKn trimA akU n xkaN tgGAl kaN akU..=))2laRh janJie ny..saAt deMi saaT..jAm deMi jaM..arIE deMi arIe..blAn demi blAn..DA msOk 4taHun aku nGAn diA..aku seNAnG sGt nGAn diA..diA mmg mMahaMi aKu..dIA OlwEZ kCi aKu smGt n xpenAh biAr kAN aKu kesEorAngAn..mMg perFecT la diZ giRl..akU akUi!!nAmun..xsmuA nY inDAh..xsmUA nY yG ktA hRAp aKn dPt kn?sO..aKu DA muLA gado2 nGAn noRA..aKu powN xtAwuk naPA jD mcm 2..akU sYg diA sesAngat..aKu mMg xNk kehilAngan dIA..hmmMM..aKu dA prOb sKet nGAn diA sal seoRang laKi nie..dIA mcm Da rPAt sGt nGAn laKi 2..tkEjot sGt aKu bLA aKu tGk nsEt dIA..bYk nY diA msg nGAn laki 2..tP yG akU trkilAn sGt 2 kOZ msG akU poWn kekaDAng dIA xreP..aKu DA tgOR sAl nie..And mnTAk dIA stOP msg ngan laki 2..dIA jnJi nGAn aKu utk stOp mSg ngAn diZ guy..aKu tawuK yG dIA mMg xDA prAsaAn nGAn lakI 2..tP..aDAkaH pmiNtaAn aKu nie trlAlu brAt utk dia??dA bYk kalIe akU gadO ngAn diA tnTg DA same prOB..tp naPA diA stIll msG laki 2?myBe brAt kOWt pmintaan aku utk dia stop msg ngan laki 2 act..akU akUi yG akU poWn trOk GAk wkToo dLu..aKu powN DA waT slap nGAn diA..olWez cntct nGAn girL laEn..tP..aKu Mmg akN fokUS kaN dia dlu dAri owG laen..tlg la..aKu sYg kamOo noRA!aKu taWuk Yg aKu nie olWez mnTAk clAsh kLAu DA prOb kan?aKu waT smUA 2 uTk kcI kamOo hRGai aKu..aKu mMg xDA mksOd laEn..skRg nie nORA mMg dA xprlu kAn aKu lg..koZ dIA da poWn dAh DA pggntI aKu..wlaupun aKu agAk trkilan kOZ trkenang kn jnji2 dlu..U JUMP I JUMP..aKu xslAh kAn nORA sAl ape yG trjDI koZ aKu tawuK yG akU powN adA kekUranGAn..anD akU sdAr yG noRA poWn dAh bYk brSabAr nGAn aku dAn trY waT yg trBAek utK akU..aKu akUi sKrg nie rmAi sGt yG DA kcw2 aKu n diowg lG better tHAn noRA..tP aKu xtawuk nApa aKu xbole trima diowg..malah aKu jUZ pkai diowg utK mlupAkan nORA..aKu sdAr yG akU trOk sgT kOZ wat diowg mcm 2..tp mcm mNA aKu nK tnAng kN dIri aKu tnPA noRA?soRry qisH..soRy shAhwan..skRg nie akU nk tGk noRA epY2 jErk koZ xsmesTi nY ktA syG kaN sesSEorG bermaKsoD ktA akN milIkKi nY kn??cINta seJAti ialAh ePy mlihAt oWg yG kTA sYg olweZ trsenYum wlAupOwn perIt utK diRI kta melupAkan ny..aKu trIMa pemerGIAn mU =((..bYk yG akU blAja sJAk beRSamA mU...noW..tQ alOt NUR FATIN NABILLA

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Anonymous said...

pergh!!!!
jiwang habes...
gua respect la...
x prnah gua jmpa laki mcm lu..
gua doakan lu bahagia..
:)

NaB_ByLL said...

x pa..orang ckp kita x kan selalu dapat yg kita nak tp kita akn dapat apa yg kita perlu..mungkin hg x dpt bersama dya tp hg dapat tgk dya gembira..cmna klu hg bersama dya tp dya x gembira??aq rasa btol apa yg hg ckp..asalkan hg dpt tgk dya bahagia dah memadai bg hg klu hg x leh bsama dya..lg pn..kerana ketidaksempurnaan itu kebahagian baginya..

kArikAtooN said...

stedy bro..
haha
ayt karangan
konfem bm a !!

nada alya :) said...

wee. ayt nabil besh. chek suka :)

Anonymous said...

huuu..tak sangka tul

aleeya said...

Pengalaman hidup mengajar erti
Untuk Hidup berdikari, mendayung dalam lautan dunia yg fana nh....

I'd say, pick up what's left....accept what happened and learn from your mistakes.

Life will be as good as it can get, you'll never know=)

Anonymous said...

hahaha....tacing siot aq bcer...T_T!!!
-mai mamai-

Anonymous said...

mungkin ada wanita yg lebih baik untuk anda di luar sana.....sesungguhnya Allah telah menetapkan sesuatu itu adalah yg terbaik untuk hambanya......byk2 bersabar ya......

Azira said...

kesian anda,budak cacat
asal ko nampak bahagia skang?
saya sangat bersimpati :)

Post a Comment